L

Kontakt oss


+47 90 10 55 80

ojk@hrnf.no

Bruk kontaktskjema >>

w

SkatteFUNN

Planlegger du å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte?

09.04.201513:54 Admin

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som utvikler nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I 2014 fikk 2381 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN. Forskningsrådet og Innovasjon Norge Troms inviterer i samarbeid med Kunnskapsparken Nord og Høgskolen i Harstad til SkatteFUNN åpen dag tirsdag 12. mai kl. 10.00-16.00 i Harstad. På åpen dag får du en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN, tips til utforming av søknad, erfaringsdeling, korte presentasjoner av noen andre finansieringsmuligheter som kan kombineres med SkatteFUNN og mulighet til å snakke med rådgivere fra Forskningsrådet, Innovasjon Norge Troms, Regionale forskningsfond NORD og/eller VRI Troms. Arrangementet er gratis, med en enkel lunsj.

Program og påmeldingsskjema finner du her => http://forskningsradet.pameldingssystem.no/skattefunn-apen-dag-2015-harstad Påmeldingsfrist: Tirsdag 5. mai